luni, 26 octombrie 2009

207. Vino

7 comentarii:

  1. multumesc mult pentru aceasta postare.....sa beau vinul copilariei si melancolia e deja jucata la zaruri...fara multe vorbe..caisul bucuriei ma face sa-i miros florile zi de zi...ma inclin si o seara...in care sa curgeti frumos

    RăspundețiȘtergere
  2. Îmi place cum scrii,Peniţo.Mult respect.Mai revin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...se poarta respectul si sunt de acord in reciprocitate si la plural si va astept. Apelativul < Penito > nu-l pot pentru ca sa-l pricep - poate oferiti o explicatie, nu de alta dar o sa creada posteritatea ca am vorbit incifrat si , de fapt, asa cred eu, nu-i decat o eroare neregretabila. Consideram ca este asa de banal cuvantul penita ...uite mi s-au zmucit convingerile ! Tot cu mult respect !

    RăspundețiȘtergere
  4. Iertare,Domnule Rotaru,nu vă cunosc,deaceia mi-a fost mai simplu să mă adresez "instrumentului"care ştie a spune atît de frumos.(of,iar nu voi fi înţeleasă)
    Adică,vă admir prin pana,pixul,tastele...care au înveşnicit aceste rînduri.
    Iertare pentru banalitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pentru domnita Svetlana,
    Ar trebui sa ma obisniuiesc cu faptul ca in comentarii < rapide > micile asperitati sunt permise ...dar banuiesc:sunteti cu mult mai tanara decat oricare dintre cei patru copii ai mei!
    Numele de aici ( al meu ) este real , lucrez intr-un domeniu unde ma cunosc sute de persoane, care citesc fiecare virgula de aici si nu pot sa-mi permit sa nu ma adresez < oficial> unei persoane cu mult mai tanara decat mine.
    Insist si va rog sa nu considerati ca v-am pus la punct, dar am ramas mirat ce postati pe blogul dv.- lucruri atat de sincere si de sentiment . Am inteles -acum - totul.
    Gandul meu va tine parte ! Sa fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Rotaru,muţumesc pentru atenţia acordată şi vizita pe blog.Iar "a pune la punct"ştiţi s-o faceţi blînd şi cald,am primit-o cu mare plăcere.Demult n-o mai face nimeni,căci conform paşaportului anticipez imaginea creată aici.Iar "Gîndul meu vă ţine parte!",e o favoare pentru care vă mulţumesc mult.Sincer plăcut de cunoştinţă.

    RăspundețiȘtergere