sâmbătă, 7 noiembrie 2009

222. Antiprogram

8 comentarii:

  1. Pentru iubitorii Solidelor Platon - indraznesc o adresa: didactic.ro - matematica - diverse - clasa a XII - a ...
    Sa fie bine !

    RăspundețiȘtergere
  2. si daca -o fi sa nu ma-nec va spun/precis de-acuma o sa fiu mai bun...
    adevar adevarat..dar nu o sa fim mai buni decat un timp..apoi uitam..avem dualitatea in noi..poate asta ne si face imaginativi si creatori

    RăspundețiȘtergere
  3. nakudo....dualitate e modest spus....cred mai degraba in : trei in unu....

    RăspundețiȘtergere
  4. Ziua nepotelului meu Mihai - 1 an si 4 luni -
    < a fost petrecere > dupa cum zice nepotica Ana - clasa a III-a.
    Tuturor celor ce poarta un nume cu inspiratie din numele Sf. Mihail si Gavril - La Multi Ani !
    Celor ce cu gandul au cu fapta s-au aflat alturi de sarbatoriti - sa le dorim sanatate, liniste sufleteasca si puterea de a mai gandi rostul unor intamplari a doua oara ( la de trei ori imi este frica sa ma gandesc ).
    Intotdeauna ma intreb daca pot zice: < da-mi Doamne ceea ce eu doresc celorlalti! > daca raspunsul este DA! - atunci sunt linistit.
    Nota: toate mesajele mele sunt inregistrate pe NET , eu nu am sters niciodata nimic. Daca exista si altceva, despre care - uite nu stiu - si a fost semnat cu numele meu - se poate descoperi usor. Vad ca primesc aluzii - dar nimic concret. Din punctul meu de vedere situatia este limpede: nu am ce imi reprosa.
    O toleranta absurda ... din partea-mi ar insemna altceva. Incepand cu data de 6 nov. 2009 eu nu mai comentez pe blogul nimanui - pana cand o sa cred ca s-au lamurit niste fapte care mi se pun in carca. Daca o persoana ca d. Elena spune ca am trei fete - atunci este ceva foarte grav repet: nu stiu despre ce vorbiti! Cum treceti de la o extrema la alta: expuneti o fraza pentru analiza pe text. Mie nu-mi vine sa cred!
    Ce au: matematica, poezia , rupestrele, arta photo , apicultura si ce o mai fi pe acolo ???!!
    De ce produc deranj aceste apropieri ?
    Nu consider ca nu am dusmani si cineva sa fi trimis mizerii in numele meu - care sunt acelea: eu sunt un om al apelor limpezi. Cum sa jignesc niste persoane care nu mi-au facut nimic rau?
    Cred ca vorbiti despre lucruri ( fapte ) despre care nu-mi trece prin cap: daca a fost sa fiu compromis - eu nu las lucrurile asa, daca faceti inca glume ( ceea ce este incredibil ) atunci ne oprim aici: ca preocupari - am multe domenii. Nu consider ca am multe fete.
    Ultima propozitie: din aparatura mea legata la NET nu au plecat decat comentarii care acum sunt publice.

    RăspundețiȘtergere
  5. domnule rotaru ..in primul rand La multi ani!sarbatoritilor..eu personal nu am insinuat nimic..si nu e zic ca aveti doua fete..cred ca interpretati grasit lucrurile..si nu va ataca nimeni..mie chiar imi plac poeziile dumneavoastra si ma regasesc in ele...imi sant de suflet...eu m-am referit la dualitatea umana..nu putem fi foarte buni pentru ca avem si o parte intunecata toti care ne tine in echilibru..yin si yang..cauza si efect...care duc la armonie si ne face creativi..si imaginativi...creatia e un dar divin care se produce cand materialul sau partea intunecata nu-ti permite sa atingi tot...eera doar o chestie filozofica..atat..daca credeti ca eu fac ironii si glume..e corect sa-mi spuneti si sa nu mai comentez....imi pare rau...sa fie bine

    RăspundețiȘtergere
  6. Au aparut candva pe NEt mizerii sub numele meu: oameni de drag facuti cu ou si otet si am rezolvat situati. Imi pare bine ca nu-i repetitie.Pace ! .

    RăspundețiȘtergere
  7. Domnule Rotaru, imi pare rau dar ati inteles gresit remarca mea, la comentariul scris deasupra mea si a fost doar o replica dar nu pentru dv. si de parte de mine gandul sa va ironizez....
    Scuze si promit sa nu va mai deranjez, deoarece nu-mi place sa-mi fie interpretate gresit spusele usor filozofice...
    Totusi , LA MULTI ANI nepotelului!

    RăspundețiȘtergere
  8. Pace noua tuturor ! Multumesc pentru urari!

    RăspundețiȘtergere