miercuri, 4 februarie 2009

Unde multiple, hexagon - apă ( 3 )




Oricare abatere de la Planul Iniţial al Creaţiei produce dezordine: a corecta acest plan este echivalent cu a negocia în geometrie: ceea ce este dat nu se negociază. Cu rea voinţă sau cu neştiinţă au existat abateri; calea cea bună este să găseşti antidotul, grabnica reîntoarcere.

Pentru molecula de apă ( a fulgului de nea ) a fost dat un tipar unde se poate manifesta la nesfârşit diversitatea: se zice că nu au fost descoperiţi doi fulgi de nea identici ca structură; oameni dotaţi cu inteligenţă şi cu aparatură tehnică pe măsură au făcut posibil să vedem dincolo ( un pic ! ).

Se demonstrează cu probe de ce o anume apă este rea şi de c e o alta este bună ( apa vie, apa moartă); nu-i vorba numai de compoziţia chimică. Trecerea apei în stare solidă oferă posibilitatea de a se constata dacă matricea primară a fost mişcată: o apă moartă are ca reprezentare în D2 un hexagon neregulat şi foarte puţine unde , dispar unele simetrii, se modifică unghiuri, apar contururi nespecifice, etc. Obiceiul ca apa în care a fost spălat un decedat să fie îngropată , iată , are un fundament: curăţind o suprafaţă unde au fost trimise năprasnice semnale , apa a luat în memorie o alta matrice şi hexagoanele devin curbe închise nesimetrice .

Apa obosită ( uzată ,moartă ) nu mai are nimic din puterile primordiale, planul iniţial din memorie este modificat şi va acţiona în discordanţă faţă de alte structuri; începe dezordinea ( dacă ar fi neutră ar fi mai bine ;distruge ! )

O apă vie produce fulgi cu frumuseţi din lumea îngerilor: unde multiple de hexagoane regulate ( într-o suprafaţă finită !), forme aerisite, simetrii cu imperfecţiuni greu de observat şi , nefiind modificate măsurile unghiurilor, pot fi observate în această structură de hexagoane regulate foarte multe elemente de geometrie sacră.

Fiind un corp regulat , icosaedrul este corespondentul în D3 pentru apa vie; trecerea în stare de vapori a apei modifică oricare imagine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu